>Shopping

>

Jeg er glad i å shoppe. Ikke så veldig glad i å kjøpe klær og sko, kanskje. Men vesker derimot… Mannen min pleier å få noe litt desperat i blikket og trekke meg kjapt videre når jeg får los på en butikk med nevnte vare. «Ikke flere nå, nei!» sier det blikket. Til og med ungene har begynt å klage: «Ikke vesker’a, mamma…Kom igjen ‘a.» ¨Så jeg følger pent med – som regel.

Bokhandler derimot – det passer for hele familien. Tusle rundt og kikke, finne noe fint å lese. Jeg har nevnt at vi har mye bøker hjemme og at vi er flittige brukere av biblioteket. Imidlertid har jeg blitt en flittig bokshopper på nettet også, spesielt har jeg handlet endel hos Play og Capris. Hos Play har jeg fått tak i flere bøker av Philippa Gregory som jeg forøvrig likte veldig godt. Og hos Capris bestiller jeg svensk pocket til en veldig billig penge. Glimrende! Nå venter jeg på «The other queen» og «The queen’s fool» av Philippa Gregory, og vurderer å bestille flere bøker av Håkan Nesser. Kom plutselig på at jeg også har «The Island» av Victoria Hislop stående ulest i hylla. Kan hende jeg burde komme meg gjennom de jeg har før jeg shopper flere? Mye vil ha mer…

3 responses to “>Shopping

  1. >Har du sett nettbutikken Book Depository? De har forresten også fri frakt. Oppdaget den for en uke siden og har allerede gjort min første handel der. Bøkene var her på under en uke.Jeg har en drøss med uleste bøker i bokhyllen, det blir bare fler og fler. Klarer ikke å ta unna.. I tillegg til å kjøpe bøker låner jeg også på biblioteket.

  2. >Takk for tipset! Men får prøve å holde meg i skinnet foreøpig kanskje…

  3. >Capris har jeg brukt en del det siste halvåret etter at jeg oppdaget de fine prisene på svenske pocketbøker :)Takk for tipset om The other Boleyn girl. Jeg er ikke så veldig glad i å lese (eller se filmer) som finner sted så langt bak i tid og som omhandler konger og slikt, så jeg tror nok ikke jeg kommer til å sette den opp på leselisten min med det første, men kanskje jeg kan driste meg til å se filmen etterhvert.

Kommentarer er alltid hyggelig!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s