>Gjenbruksbøker

>Jeg leser mye, som sagt, og her på bloggen har jeg en liste over bøker som bare venter på at jeg skal lese dem… Men dermed er det ikke sagt at jeg bare leser nye bøker. Jeg har en liste med evige favoritter som jeg kommer tilbake til – igjen og igjen:

*Åsta Holth sine bøker «Kornet og freden», «Steinen blømer» og «Kapellet» (samlet i et bind som «Finnskogtrilogien») og «Johannes»
*Jo Nesbø sine bøker om Harry Hole
*Henning Mankell sine bøker om Kurt Wallander
*Anne Karin Elstad sine bøker om Innhaugfolket og Julie

Dessuten har jeg alle de 47 bøkene i Sagaen om Isfolket liggende. Selv om jeg har lest de mange ganger, kommer jeg sikkert til å lese dem på nytt…

Jeg gjør også et forsøk på å plassere bloggen på Bloggurat sitt bloggkart under Jessheim. Uten å vite hvorfor jeg gjør det…

Reklamer

One response to “>Gjenbruksbøker

  1. >Jeg har Sagaen om Isfolket liggende her, har vel lest alle frem til bok 27. Da vi flyttet for 5 år siden ble de pakket bort og jeg har ikke lest noe fra serien siden. Kanskje på tide å fullføre?Gjenbruk er i alle fall Isfolket serien min selv om ikke jeg har lest den ferdig(eller flere ganger). Jeg har fått alle bøkene til svigermor, både hun og mine to svigerinner har lest serien flere ganger. Sånn ellers har jeg vel ingen bøker som jeg har lest to ganger(enda).

Kommentarer er alltid hyggelig!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s