>Bokbloggturné

>Ladybug har skrevet denne utmerkede forklaringen på hva en bokbloggturné er, og den tar jeg meg den frihet å kopiere:

En bokbloggturné fungerer kort fortalt på denne måten:
Et visst antall bloggere(selvsagt med interesse for temaet boken handler om) får utdelt en kopi av boken som de skal anmelde.

Turneen er satt til et bestemt tidsrom. Alle deltakerne i turneen skal(selvsagt) lese boken og hver og en av deltakerene blogger om boken på en gitt dato, det vil si at ingen anmelder boken på samme dato.
Deltakerne linker til de andre bloggene som er med i bokturneen, slik at bloggens besøkende kan få ta en titt på flere forskjellige anmeldelser av samme bok.

Jeg er blant de som er plukket ut til å være med på Cappelen Damm sin tredje bokbloggturné. I går dumpet «Mørkeboka» ned i postkassa, den er fortrinnsvis for målgruppen i alderen 9-14 år, noe som passer min eldste datter bra. Hun har allerede bestemt seg for å lese boka bare jeg er ferdig med den. 30.november skal jeg publisere min anmeldelse her på bloggen.

Reklamer

One response to “>Bokbloggturné

  1. >Jeg var med i runde 2 i bokbloggturnèen. Denne gangen meldte jeg pass, fordi jeg ikke syntes boka virka som den var i min målgruppe. Men et spennende konsept, og jeg kommer sikkert til å følge med på turnèen, selv om jeg ikke er med selv 🙂 Det jeg derimot har gjort er å registrere meg på aschehoug forlag, da sender de meg tilbud på mail om jeg vil ha ei bok og blogge om den. Det er ingen tidsfrist og jeg velger selv hviken kategori jeg ønsker. Lykke til med bokbloggturnèen, da 🙂

Kommentarer er alltid hyggelig!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s