>God påske!

>Mann og barn har reist på en liten påskeferie, mens jeg skal jobbe i dag og i morgen. Slik er det å jobbe turnus – men alle i familien er grunnen vant til det, at jeg jeg jobber litt odde tider. Det finnes jo fordeler og ulemper med det meste. Men har jeg tenkt å få lest ferdig «Drømmenes land» av Vidar Sundstøl. Har begynt å lese den litt på måfå, nærmest – hadde aldri hørt om forfatteren engang. Men boka er bra! Handlingen er fra Minnesota, med både krim og masse historiske fakta fra det «norske» Amerika samtidig. Perfekt i mine øyne! Anmeldelse kommer etterhvert!

Har dere forresten vært innom Bokbloggene i det siste? Nå i påsken er det kanskje mulig å få tid til å ta en titt på alle de spennende bloggene som finnes der ute!

Reklamer

3 responses to “>God påske!

  1. >Önskar dig en god påsk – trots jobb..

  2. >Jobb + lesing, i mine ører klinger det positivt i den forstand at det bare trenger å være to tanker i hodet. Enkelt og oversiktlig… Men kanskje nok stress på jobben din da. Kos deg alene og etterhvert i kompaniskap med familien, og den ene kyllingen som kanskje også har fått kompaniskap? God påske!

  3. >God jobbepåske til deg også. Håper du får slappa litt av innimellom, då.

Kommentarer er alltid hyggelig!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s