Lesevaner

>Registrerer at noen spørsmål om lesevaner befinner seg på diverse blogger. På en regnværsdag som denne passer det jo godt å svare på dem:

Som leser er jeg: Lykkelig… Har elsket bøker hele livet, og går heller i bokhandler enn klesbutikker. Elsker krim spesielt, og også historiske romaner. Og jeg liker å lese bokblogger – gode boktips føres opp på vil-lese-lista mi, og det er alltid gøy når bøker jeg ikke har hørt om før viser seg å være knallbra! Bookcrossing har jeg også fått sansen for.

Som blogger er jeg: Som overskriften min sier, er det en salig blanding om litt av hvert her, men med en overvekt av innlegg om bøker… Liker å skrive om gode bøker og anbefale de til andre.

Sist leste bok: «Blodläge» av Johan Theorin. Nå prøver jeg å komme meg gjennom «Det tapte symbol» av Dan Brown, men tror han dessverre snart må gi tapt…

Sist kjøpte bok/bøker: Akkurat nå venter jeg på «Dissolution» av C.J. Sansom, som er på vei til meg i posten…

Favorittkrimforfatter: Jo Nesbø. Og liker også svenske Åsa Larsson og Mari Jungstedt.

Jeg leser alt av: De ovennevnte. Dessuten har jeg lest mye av Unni Lindell og Anne Karin Elstad.

I hylla for faglitteratur leter jeg etter: Bøker om intensivsykepleie og intensivmedisin. Om jeg må velge et tema nå, tror jeg det må bli hemodynamikk. Faglig oppdatering er viktig!

I tillegg til norsk leser jeg gjerne: Svensk og engelsk. Har planer om å kommemeg gjennom en tysk bok også, men tysk-kunnskapene mine er såpass rustne etter mange år at jeg ikke vet riktig når det blir…

Øverst i min å-lese-stabel ligger akkurat nå: Flere bøker av Mari Jungstedt.

Øverst på min bok-ønskeliste akkurat nå: Har mange bøker som ligger og venter, men har planer om å skaffe meg «Døden ved vann» av Torkil Damhaug, samt de neste to bøkene av Mons Kallentoft. Jeg har også lyst til å lese mer av Håkan Nesser. Til sommeren, kanskje?

På antikvariater leter jeg etter: Kan ikke huske sist jeg var innom et antikvariat, dessverre…

Reklamer

Kommentarer er alltid hyggelig!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s