>Snart klarsynt!

>Neida, jeg er ikke klarsynt på DEN måten, ikke slik som disse damene jeg har sett på «Åndenes makt» på TV Norge (selv om det sikkert kunne vært spennende) og holdt på å skremme vettet av meg selv menge ganger. Neida, her er saken: De som kjenner meg og har kjent meg i mange år, vet godt at nærsyntheten min er av det ekstreme slaget. ALLTID har jeg måttet fomle med kontaktlinser og briller. Helt fra 6 års alder har jeg vært fullstendig avhengig av hjelpemidler for å se, ellers er jeg fullstendig handicappet. Men nå blir det snart slutt på det. I går var jeg nemlig på Memira på Lillestrøm og ble «godkjent» for å få gjort en såkalt ICL-operasjon. Festlig nok så ser jeg for dårlig til å få gjort en vanlig laserbehandling… Det høres litt skummelt ut, men jeg har en mistanke om at det blir vel investerete penger. Men okke som: Det blir deilig – og fryktelig uvant! – å slippe å starte dagen med å fomle etter brillene som det første jeg gjør. Tidspunktet er midt i desember omtrent.

Share/Bookmarkvar a2a_config = a2a_config || {};a2a_config.linkname = «Anitas blogg»;a2a_config.linkurl = «http://minekrumspring.blogspot.com»;

Reklamer

3 responses to “>Snart klarsynt!

  1. >Tillykke – og held og lykke! Jeg er også temmelig nærsynet, men nok ikke helt så meget som dig. Jeg har i hvert fald aldrig ønsket mig en operation (undtagen når jeg farer vild i svømmehallen), og efter 40 år med briller synes jeg, jeg er pænere med briller end uden.

  2. >Så spennende! Jeg har veldig lyst på en slik operasjon selv – tenk, så deilig det kunne vært å se klart uten briller for første gang i livet – men jeg vegrer meg veldig for alt som innebærer å tukle med øynene (jeg brukte fryktelig lang tid bare på å klare å sette inn linser)… Lykke til! 🙂

  3. >Jeg tok operasjon i 2005 etter å ha hatt 8,5 og 9 minus i styrke… LASIK hette metoden da. Kjempekjekt å slippe brillene:)Lykke til!

Kommentarer er alltid hyggelig!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s