Vanlige bøker eller e-bøker?

>Mammadamen har skrevet et innlegg der hun sier at hun sier at hun aldri har lest en bok elektronisk. Det har ikke jeg heller, selv om jeg har lastet ned både Kindle og Aldiko til min elskede HTC Desire. Jeg har til og med lastet ned noen gratis klassikere via Aldiko, men slett ikke lest dem. De ligger bare der, klare til bruk. Lesebrett har jeg ikke, selv om jeg har fulgt interessert med på Elin sin blogg der hun tester forskjelige lesebrett. Rundt omkring i Blogglandia ser jeg jo at mange er veldig begeistret for bl.a. Kindle.

Men kanskje er jeg så gammeldags at jeg må ha en bok å bla i, rett og slett? Jeg mener – jeg har jo til og med problemer med å høre på lydbøker… Å lese e-bøker og å høre på lydbøker, samt å lese nettopp en klassiker (som sagt er noen lastet ned allerede), er noen av mine litteraturmål for 2011, så i løpet av et helt år må det da gå an å få testet det ut litt…

Reklamer

3 responses to “Vanlige bøker eller e-bøker?

  1. >Jeg er hverken negativ eller positiv til e-bøker, jeg bare synes det er uinteressant. Ferdig med den saken.

  2. >Uinteressant er vel egentlig det jeg tenker også. Men jeg er samtidig litt nysgjerrig, da…

  3. >Jeg er velidg glad i min Kindle. Det er så utrolig enkelt å bare ta notater underveis mtp. å skrive en bokanmeldelse for eksempel. Merke av passasjer man liker, slå opp i ordboken. Jeg er spent på å høre hvordan det fungerer på en HTC. Det er veldig behagelig å lese på Kindle men vet ikke om det blir samme opplevelsen med Kindle på en HTC.

Kommentarer er alltid hyggelig!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s