>Noen gode nyheter

>Bokelskerinnen formidler en rekke gode litterære nyheter i det nyeste blogginnlegget sitt.

Aller flottest er nyheten om at det ventes en ny Harry Hole-krim i august – synes jeg, da. Her kan du lese hva Dagbladet skriver om dette. Og når vi først er inne på krim, så melder Aftenposten at våren 2011 blir «den store krimvåren». Herlig! Blant bøkene som snart kommer ut, er Jussi Adler-Olsens «Flaskepost fra P», som jeg har lest og blogget om. En knallbra bok som virkelig anbefales på det varmeste! Visstnok har ikke Adler-Olsen solgt særlig bra i Norge hittil – men prøv en av bøkene hans, jeg tror ikke du vil angre!

Reklamer

3 responses to “>Noen gode nyheter

  1. >Jeg er litt overrasket over at Adler-Olsen ikke har solgt så godt i Norge enda. Bøkene hans er knallgode! Flaskepost fra P var nesten umulig å legge fra seg syntes jeg.Svigerinnen min hadde bursdag i desember og hun ønsket seg krim, da kjøpte jeg selvsagt den første boken om Avdeling Q til henne, Kvinnen i buret. Venter spent på å høre om jeg har klart å verve et nytt medlem i "fanklubben" 🙂

  2. >Tusen takk for videreformidling 🙂 Holder på med Fasandreperne nå selv, og selv om den ikke topper den første boken er den fortsatt god underholdnig.

  3. >Men Jussi Adler-Olsen er på vej på engelsk nu! Det fortjener han; han er blandt de bedste danske krimiforfattere efter min mening.

Kommentarer er alltid hyggelig!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s