En smakebit på søndag #13

Ladybug på bloggen Flukten fra virkeligheten fortsetter sin utfordring «En smakebit på søndag». Som jeg ramset opp her, skulle jeg lese Jo Nesbøs «Gjenferd» i sommer. Som ihuga krimentusiast er det helt selvsagt! Jeg er godt i gang (overraskende?), og her kommer noen linjer fra boka:

Han gikk bort og skjøv vinduet opp. Lydene av byen fylte straks rommet; det svake, jevne bulderet av trafikk, jazzmusikk fra et åpent vindu, en fjern politisirene som steg og sank, en ulykkelig som skrek ut sin smerte mellom husfasadene utenfor, fulgt av glass som knuste, vinden som raslet i tørt løv, klaprende kvinnehæler. Lyden av Oslo.

Dette lover bra! Problemet er hvordan jeg skal kunne rive meg løs og komme meg på jobb senere i dag… Om du vil finne flere boksmakebiter og kanskje en ny bloggfavoritt eller to, anbefaler jeg deg å ta turen innom bloggen til Ladybug .

Reklamer

4 responses to “En smakebit på søndag #13

  1. >Jeg har sett på (og lest) flere uker med en smakebit på søndag uten å henge meg på, men i dag fikk du meg overbevist om at jeg må være med jeg og. Så i dag kommer min første smakebit :-)Jeg gleder meg til å lese Gjenferd. Føler jeg har ventet på den lenge nå!

  2. >Jeg er spent på hva du synes om denne – jeg likte den veldig godt 🙂

  3. >Har bare lest "Snømannen" foreløpig, så jeg har mange godbiter i vente:)

  4. >Denne gleder jeg meg til å lese!

Kommentarer er alltid hyggelig!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s