En smakebit på søndag #20 – «Tilbake til Riverton» av Kate Morton

Plutselig er det enda en søndag. Og det betyr nye smakebiter på gode bøker om du kikker innom dette innlegget på den glimrende bloggen til Ladybug.

Selv leser jeg for tiden «Tilbake til Riverton» av Kate Morton. Litt vekslende enn så lenge synes jeg, men her er ihvertfall en liten snutt fra boka:

Huset var uhyggelig stille, alle var allerede beredt. Da jeg nådde fram til den vakre døren inn til ballsalen, glattet jeg ned håret og rettet på skjørtet. Rommet var i ferd med å bli mørkere, og jeg fant plassen min ved sideveggen sammen med de andre tjenerne.

 

Reklamer

9 responses to “En smakebit på søndag #20 – «Tilbake til Riverton» av Kate Morton

 1. Jeg syntes også den denne boken var litt vekslende, men alt i alt var den bra. Den er utrolig mye utlånt på jobb, så det må være en bok mange liker.
  En flott smakebit!

 2. Enig i at den var vekslande, men alt i alt ein god leseopplevelse syns eg! Trur eg må prøve meg på fleire bøker av samme forfattar etterkvart. Kos deg med resten av boka! :-))

 3. Leste denne for en måneds tid siden. Den vinner seg…

 4. Flere som mener det samme, da. Synes den er innmari bra av og til, mens jeg andre ganger har mest lyst til å slenge den fra meg…

 5. Det ser ut som om det er litt delte meninger om denne. Tror jeg må lese den sånn at jeg får gjort opp min egen mening også. Takk for smakebiten 🙂

 6. Jeg elsket denne boken! Men synes de to andre av Mortons bøker er enda bedre:)

 7. Har ikkje lest den enno, men ser at den er populær. Må kanskje putte den i skal-lese-haugen min. Fin smakebit uansett.

 8. Jeg har hatt denne stående lenge i hylla. Jeg er nysgjerrig på den og vil lese den, men er redd den vil være for mye chick-lit for meg? Aner ikke. Bare en feeling;)

 9. Denne smakebiten likte jeg, gleder meg til å lese mer Kate Morton en dag 🙂

Kommentarer er alltid hyggelig!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s