Smakebit på søndag: «Till offer åt Molok» av Åsa Larsson

6473057481_ce462009e6_o Jeg har nå begynt å lese Åsa Larssons femte bok om Rebecka Martinsson – omtale av de fire første bøkene finner du om du følger denne linken. 9100133396«Till offer åt Molok» har fått veldig gode kritikker og ble kåret til «Årets bästa deckare 2012» i Sverige, så dette blir bra! Noen linjer:

Och där, i utomhusbelysningen från garaget, står björnen. Den sliter i hundens kropp för att få den med sig, men den livlösa hunden sitter fast i löplinan. Björnen vänder sin blodiga käft mot Samuel och ryter till.

Har på følelsen at dette blir spennende lesning! Ta en titt på bloggen «Flukten fra virkeligheten» for å finne ut hva andre bloggere leser nå!

Reklamer

25 responses to “Smakebit på søndag: «Till offer åt Molok» av Åsa Larsson

 1. Fint gjensyn med Rebecka, veldig spennende bok denne gangen også 🙂

 2. Spennende!:) Takk for smakebit!:)

 3. Jeg la merke til at du ikke var helt overbegistret over de første bøkene i serien, Anita. Har det tatt seg opp syntes du?

 4. Den här boken älskade jag 🙂

 5. Jeg har nettopp kjøpt de tre første bøkene i serien hennes for de manglet jeg, så det tar en stund før jeg skal ta fatt på denne. Er spent på bøkene hennes. Ha en fin søndag videre og tusen takk for smakebiten:-)

 6. Har notert meg Åsa larsson som en forfatter jeg burde ta meg tid til å sjekke ut:) har en liste hvor jeg noterer meg forfattere jeg må sjekke forfatterskapet til:) takk for smakebit !Ha en fin søndag videre!

 7. Verkar spännande. Tack för smakebiten!

 8. Jag läste den förra sommaren och tyckte om den 🙂 Ha en fin söndag!

 9. Kjempespennende bok; den holder hele veien inn! Mange dyktige krimforfattere fra Sverige ;o)

 10. Den boken var spännande. Jag sträckläste den…

 11. Takk for smakebiten! 🙂

 12. Takk for den spennande smakebiten. Gledar meg til denne 🙂

 13. grunnen til at begynte å lese nettopp Åsa Larsson, var en tilfeldig titt på omslaget, og jeg fanget opp «Kirunatraktene» i en setning. Da var det gjort. Jeg gikk igang, og leste 3 på rappen. Nå ligger Molok i bokhylla, -jeg følte at jeg ikke fikk den samme lysten til å fortsette med Larson. Vet ikke helt hvorfor- MEN- jeg kjenner de trakten der hun har plassert historiene sine, og det betyr veldig mye- jeg ser de geografiske stedene,jeg forestiller meg hvor, der og der, jeg har studert kirken i jukkasjärvi og bygda…..derfor leser jeg henne- for det er spennende og til og med troverdig-om enn ikke alt og hele tiden……

Kommentarer er alltid hyggelig!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s