Neste hovedmål

Sånn ja. Da har jeg allerede meldt meg på Oslo maraton 2014. Halvmaraton denne gang, siden jeg feiget ut på det i år og kun løp 10 km. Håpet er å komme meg i mål nærmest mulig 2 timer. Nå har jeg et år på meg til å trene. Det innebærer:

*stabiliseringstrening med bosu-ball, for at de stakkars knærne og anklene mine skal klare å løpe
*slyngetrening for å styrke øvre rygg, samt kjernemuskulatur
*ymse spinning- og kondisjonstimer på Elixia gjennom vinteren
*løpeturer når vær og temperatur tillater det (jada, det finnes ikke dårlig vær osv, men jeg kjenner meg selv godt nok til at jeg vet at turer i snøstorm er uaktuelt)
*investeting i et par løpesko fra Löplabbet etterhvert – og en pulsklokke med GPS – sånn etterhvert det også. Men hvilken?

20130930-153816.jpg
Og underveis det neste året kommer vi oss vel under timen på mila også, tenker jeg.

3 responses to “Neste hovedmål

  1. Hei. Løper du med fulldempa joggesko? Mine knær hard et best når jeg løper med barfotsko eller med liten dropp/demping siden jeg blir «tvunget» til å løpe med forfotteknikk, noe som er veldig gunstig for vonde knær? Lurt å teste, kanskje er det noe for deg?

  2. Yay, gratulerer med tiern og ny påmelding!
    , og når det gjelder gps, vil jeg anbefale garmin, umulig å trå feil der, de har også den beste kundeservice jeg noensinne har vært borti. Enig med LeneMarie angående droppet i løpeskoene, men vær forsiktig – de sier det tar 6mnd for lunger/hjerte å komme i form – 1år for muskler og ledd – og hele 2 år for selve beina. Ergo – enhver forandring i løpesett må gjøres med hjernen på rett plass -). Egentlig ikke noe problem men følte bare jeg måtte nevne det når jeg ser du blir anbefalt minimalistsko (eg. barfotsko finnes ikke -)

Kommentarer er alltid hyggelig!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s