John Grisham: «Anken»

> Nok en feriebok jeg hadde glemt å skrive om… Fra bokomslaget:

I en overfylt rettssal i Mississippi kommer juryen tilbake med en sjokkerende dom mot et kjemikaliefirma som er tiltalt for å dumpe giftig avfall i en liten bys vannforsyning, og har derved forårsaket det største antallet krefttilfeller noensinne. Firmaet anker til høyesterett, og her vil 9 dommere stadfeste eller avvise dommen. Hvem er disse 9? Hvordan vil de stemme? Og hvorfor stemmer de som de gjør?

Jeg har lest bøker av John Grisham før, og jeg synes i grunnen jeg har lest denne tidligere selv om jeg altså ikke har gjort det… Etterhvert ble jeg helt revet med, og ble sjokkert over hva penger kan gjøre, hvor korrupt det egentlig går an å bli. Det som er mest skremmende, er at dette fint kan skje i virkeligheten. Vi har mange Grisham-bøker stående, og det frister litt å lese dem igjen etter at jeg leste denne boka her.

2 responses to “John Grisham: «Anken»

  1. >John Grishams bøker går fint ann å lese flere ganger. Spennende og engasjerende bøker, mange av de 🙂

  2. >Jeg fikk denne da jeg meldte meg inn i en bokklubb ifjor engang, men har ennå ikke rukket å lese, fint å høre at den var ok. – det er en stund siden jeg leste Grisham sist, men har bare gode minner om de jeg har lest så langt, spesielt Rainmakers og den med tobakken likte jeg godt.

Kommentarer er alltid hyggelig!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s