Jens Høvsgaard: «Den syvende dagen»

Forlaget skriver:

En predikant fra den vestjyske frikirken, Evangeliets Ord, blir funnet hengt. Da det viser seg at predikanten kort tid tid før hadde et offentlig sammenstøt med en høyreradikal gruppe begynner Extra Bladets reporter John Hilling å undersøke saken nærmere. Politiet betrakter det som selvmord, men Hilling er i tvil. Kort tid etter begynner barn fra hele landet å forsvinne… Trådene samles snart i en infam intrige som involverer sektriske trosamfunn anløpende politifolk, nynazistiske fraksjoner og en ung presteenke som kan mer enn sitt fadervår. Samtidig forsøker John Hilling også privat å få sin tilværelse til å henge sammen i rollen som familiefar. En sårbar rolle som plutselig trues av en katastrofe.

Jeg har fått tilsendt boka fra Bokforlaget for å lese den og blogge om den.Dere som har fulgt bloggen min og lest en del innlegg, vet sikkert at jeg elsker krim. Det er det jeg leser desidert mest av. Så da jeg fikk spørsmål om å ta en titt på denne boka, gjorde jeg gjerne det. Spennende med et nytt bekjentskap – Jens Høvsgaard hadde jeg aldri hørt om før.

Dessverre ble det nye bekjentskapet en skuffelse for meg. Jeg synes ikke språket (eller er det den norske oversettelsen??) er særlig bra, og handlingen seigpiner seg saaakte framover. Etter min smak er det altfor lite som skjer! Da jeg var halvveis i boka, måtte jeg nesten spørre meg selv om hva som egentlig hadde skjedd så langt. Synes også at altfor mye av boka handler om privatlivet til hovedpersonen John Hilling. Men – det er meg. Smaken er som baken, heter det – den er delt. Her er en langt mer positiv anmeldelse. En tredje anmeldelse (som kanskje er mer enig med meg) finner du her.

5 responses to “Jens Høvsgaard: «Den syvende dagen»

  1. >Når du som krimekspert mukker, tar jeg deg på ordet og holder meg unna.

  2. >Hehehe, ser vi hadde stort sett akkurat samme opplevelse med denne boka – du som krimelsker og jeg som det motsatte. 😛

  3. >Da gidder ikke jeg å lese den heller.

  4. >Ingalill – krimekspert var vel noget drøyt, men…

  5. Tilbaketråkk: Boktema – årskavalkade | Anitas blogg

Kommentarer er alltid hyggelig!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s