Knut Lindh – «Blodsbrødre»

> Den andre boka Knut Lindh har skrevet om politimannen Ulf Larsen (den første heter «Når den døde våkner» og er omtalt her) innledes med at en somalisk asylsøker, en kurdisk drosjesjåfør og en serbisk flyktning blir dumpet på bygdene utenfor Oslo etter å ha blitt stygt mishandlet og deretter myrdet, tilsynelatende av en gjerningsmann som vet nøyaktig hva han eller hun gjør. I politiet er teoriene svært mange: Er de drepte terrorister, eller kan et større bandeoppgjør ha startet? Eller er det rett og slett nasjonalister som står bak drapene? Hvorfor er disse mennene blitt myrdet?

«Blodsbrødre» er skrevet i samme stil som «Når den døde våkner». Lettlest, grei krim – det slår rett og slett aldri feil. Ulf Larsen gir fortsatt inntrykk av å være en svært sympatisk politimann. TV-reporteren Vibeke Holt er fortsatt med, hun vekselvis flørter med Ulf og presser ham slik at han skal gi opplysninger om saken. Egentlig synes jeg denne «affæren» passet bedre inn i den første boka enn i denne her. Boka er til tider veldig spennende, men jeg må innrømme at jeg likte «Når den døde våkner» bedre enn denne. Når det er sagt, så er dette en bok vel verdt å lese det også!

One response to “Knut Lindh – «Blodsbrødre»

  1. >Høres spennende ut til å være krim:) Selv leser jeg aldri krim, er ikke så glad i det:) Leser av og til Agatha C, men blir om regel ikke noe annen krim.

Kommentarer er alltid hyggelig!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s